Flat-Blade Ruitenwissers


Flatblade wisserbladen/ruitenwissers zijn de nieuwste trend op autogebied. De wisser met een geïntegreerde spoiler, gemaakt van hoogwaardige materialen, wordt op nagenoeg alle hoogsegment wagens afgemonteerd. Zo worden de nieuwste types BMW, Mercedes, Volkswagen en Seat standaard afgeleverd met dit type topproduct.


Door een nauwe samenwerking met enkele internationale fabrikanten, kan dit product aangeboden worden voor een fractie van de prijs! De wisser is toepasbaar op nagenoeg alle automerken en types ongeacht bouwjaar! Uiteraard controleert Wisserbladen.nl bij elke bestelling of de wisserbladen te monteren zijn op uw auto. U hoeft geen ingewikkelde bevestigingsmaterialen te gebruiken en door de bijgeleverde handleiding zijn de wisserbladen/ruitenwissers binnen 2 tot 3 minuten gemonteerd.


Onze wisserbladen/ruitenwissers zijn vervaardigd uit superieur rubber voor een geruisloos en streeploos resultaat. Het rubber van de wisserbladen/ruitenwissers is voorzien van grafietpoeder voor een blijvende soepelheid en lange levensduur, zo heeft de flat-blade van wisserbladen.nl een langere levensduur van 30% in vergelijking tot andere wisserbladen/ruitenwissers. De wisserbladen/ruitenwissers zijn allen voorzien van een beschermstrip om de kwaliteit van de rubbers te kunnen garanderen wanneer u de wissers monteert.De Flat blade wisserbladen zijn leverbaar in de volgende lengtes: